Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8327
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิวัฒ ไทยอุดม | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-10T03:10:14Z | - |
dc.date.available | 2020-07-10T03:10:14Z | - |
dc.date.issued | 2562 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8327 | - |
dc.description.sponsorship | ได้ทุนอุดหนุนการวิจัยจากมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี ปีงบประมาณ พ.ศ.2558-2559 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.relation.ispartofseries | SUT3-305-58-24-03; | - |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | en_US |
dc.subject | มะม่วงหาวมะนาวโห่ | en_US |
dc.title | รายงานการวิจัยการผลิตและศึกษาสมบัติของสารสกัดแอนโธไซยานินจากผลมะม่วงหาวมะนาวโห่เพื่อใช้ในผลิตภัณฑ์มายองเนส | en_US |
dc.title.alternative | Production and study of properties of anthocyanin extract from Carissa carandas Linn. for using in mayonnaise | en_US |
dc.type | Research | en_US |
Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 551.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.