Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8327
Title: รายงานการวิจัยการผลิตและศึกษาสมบัติของสารสกัดแอนโธไซยานินจากผลมะม่วงหาวมะนาวโห่เพื่อใช้ในผลิตภัณฑ์มายองเนส
Other Titles: Production and study of properties of anthocyanin extract from Carissa carandas Linn. for using in mayonnaise
Authors: ศิวัฒ ไทยอุดม
Keywords: สารสกัดจากพืช;มะม่วงหาวมะนาวโห่
Issue Date: 2562
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Series/Report no.: SUT3-305-58-24-03;
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8327
Appears in Collections:รายงานการวิจัย (Research reports)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ551.52 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม2.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.