Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8137
Title: การปรับสภาพเหง้ามันสำปะหลังโดยใช้คลื่นไมโครเวฟร่วมกับสารละลายด่างเพื่อการผลิตผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่ม
Other Titles: Microwave-assisted alkali pretreatment of cassava rhizome for producing value-added products
Authors: ศักยะ สมบัติไพรวัน
Keywords: การเพิ่มผลผลิตทางการเกษตร;มันสำปะหลัง--การเพิ่มผลผลิต;ผลิตภัณฑ์--มูลค่าเพิ่ม
Issue Date: 2562
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8137
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ1.06 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม10.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.