Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8137
Title: | การปรับสภาพเหง้ามันสำปะหลังโดยใช้คลื่นไมโครเวฟร่วมกับสารละลายด่างเพื่อการผลิตผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่ม |
Other Titles: | Microwave-assisted alkali pretreatment of cassava rhizome for producing value-added products |
Authors: | ศักยะ สมบัติไพรวัน |
Keywords: | การเพิ่มผลผลิตทางการเกษตร;มันสำปะหลัง--การเพิ่มผลผลิต;ผลิตภัณฑ์--มูลค่าเพิ่ม |
Issue Date: | 2562 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8137 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 1.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 10.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.