Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8121
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิชชุตา ขอสินกลาง | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T06:48:55Z | - |
dc.date.available | 2020-02-17T06:48:55Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8121 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.subject | ไก่--การเลี้ยง | en_US |
dc.subject | ไก่โคราช--การเลี้ยง | en_US |
dc.subject | ไก่โคราช--ยีน | en_US |
dc.subject | อาหารสัตว์ | en_US |
dc.title | ผลของระดับและระยะเวลาในการเสริมน้ำมันปลาทูน่าในอาหาร ต่อคุณภาพเนื้อองค์ประกอบของ n-3 PUFA และการแสดงออกของยีนที่เกี่ยวข้องกับการสะสมกรดไขมันในไก่โคราช | en_US |
dc.title.alternative | Effects of dietary tuna oil levels and feeding periods on meat quality, n-3 PUFA composition and expression of genes involved in fatty acid accumulation in Korat chickens | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีการผลิตสัตว์ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 693.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 17.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.