Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8121
Title: ผลของระดับและระยะเวลาในการเสริมน้ำมันปลาทูน่าในอาหาร ต่อคุณภาพเนื้อองค์ประกอบของ n-3 PUFA และการแสดงออกของยีนที่เกี่ยวข้องกับการสะสมกรดไขมันในไก่โคราช
Other Titles: Effects of dietary tuna oil levels and feeding periods on meat quality, n-3 PUFA composition and expression of genes involved in fatty acid accumulation in Korat chickens
Authors: วิชชุตา ขอสินกลาง
Keywords: ไก่--การเลี้ยง;ไก่โคราช--การเลี้ยง;ไก่โคราช--ยีน;อาหารสัตว์
Issue Date: 2561
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8121
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ693.88 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม17.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.