Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8118
Title: Microbial decontamination of meat with Thai herb extracts, bacteriocins and high hydrostatic pressure
Other Titles: การลดการปนเปื้อนจุลินทรีย์ในเนื้อด้วยสารสกัดสมุนไพรไทย แบคเทอริโอซิน และความดันไฮโดรสแตติก
Authors: Thananun Yuwang
Keywords: Herb--Thai;Extracts;Plant extracts;Herb extracts
Issue Date: 2013
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8118
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract520.83 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext2.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.