Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8118
Title: | Microbial decontamination of meat with Thai herb extracts, bacteriocins and high hydrostatic pressure |
Other Titles: | การลดการปนเปื้อนจุลินทรีย์ในเนื้อด้วยสารสกัดสมุนไพรไทย แบคเทอริโอซิน และความดันไฮโดรสแตติก |
Authors: | Thananun Yuwang |
Keywords: | Herb--Thai;Extracts;Plant extracts;Herb extracts |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8118 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 520.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 2.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.