Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8117| Title: | Efficiency of mulberry stalk pretreatment with ionic liquid and its application for succinic acid fermentation |
| Other Titles: | ประสิทธิภาพการปรับสภาพกิ่งหม่อนด้วยของเหลวไอออนิกและการประยุกต์ใช้สำหรับการผลิตกรดซัคซินิก |
| Authors: | Woranud Pakdeedachakiat |
| Keywords: | Succinic acid;Lonic liquid;Wood biomass;Pretreatment;Mulberry |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8117 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 630.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 9.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.