Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8105
Title: Effects of different molecular welghts of condensed tannins on ruminal fermentation and milk fatty acid profile in dairy goats
Other Titles: ผลของน้ำหนักโมเลกุลของคอนเดนซ์แทนนินส์ที่แตกต่างกันต่อกระบวนการหมักในรูเมนและองค์ประกอบกรดไขมันของน้ำนมในแพะนม
Authors: Anan Petlum
Keywords: Goat milk;Fatty acid;Milk;Fermentation;Molecular weights
Issue Date: 2017
Publisher: School of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8105
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract9.13 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext13.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.