Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8105
Title: | Effects of different molecular welghts of condensed tannins on ruminal fermentation and milk fatty acid profile in dairy goats |
Other Titles: | ผลของน้ำหนักโมเลกุลของคอนเดนซ์แทนนินส์ที่แตกต่างกันต่อกระบวนการหมักในรูเมนและองค์ประกอบกรดไขมันของน้ำนมในแพะนม |
Authors: | Anan Petlum |
Keywords: | Goat milk;Fatty acid;Milk;Fermentation;Molecular weights |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | School of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8105 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | Abstract | 9.13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | Fulltext | 13.43 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.