Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8104
Title: Effect of protein and fibers on digestibility of extruded reformed rice
Other Titles: ผลของโปรตีนและใยอาหารต่อการย่อยของข้าวขึ้นรูปจากกระบวนการเอกซ์ทรูชัน
Authors: Kuenchan Na Nakorn
Keywords: Rice;Proteins;Extruded reformed rice;Soy protein isolate;Dietary fiber
Issue Date: 2017
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8104
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract8.29 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext11.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.