Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8069
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุพิชฌาย์ มีสุขเจ้าสำราญ | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-10T08:59:06Z | - |
dc.date.available | 2020-01-10T08:59:06Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/8069 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมเครื่องกล สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en_US |
dc.subject | ข้าว--การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | เครื่องจักรกลทางการเกษตร | en_US |
dc.title | การหาจุดปฏิบัติการที่เหมาะสมของการอบแห้งข้าวเปลือกด้วยวิธีเป่าพ่น-หล่นหน่วง | en_US |
dc.title.alternative | Determination of the appropriate operating point of rice paddy drying using the spouted-sustained fall method | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิศวกรรมศาสตรดุษฎีบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาเอก | - |
dc.degree.discipline | วิศวกรรมเครื่องกล | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 14.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 342.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.