Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7807
Title: Anti-cancer properties of Lactobacillus Sp. Isolated from cassava pulp
Other Titles: คุณสมบัติการยับยั้งมะเร็งของแลคโตบาซิลลัสซับสปีชีร์ซึ่งแยกได้จากกากมันสัมปะหลัง
Authors: Sadudee Sengsaengthong
Keywords: Cassava;Cancer;Cassava pulp
Issue Date: 2017
Publisher: School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7807
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract472.43 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext3.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.