Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7804
Title: Characterization of gold nanoparticles synthesized by using Curcuma Xanthorrhiza and evaluation of their catalytic activity, antibacterial effect and toxicity
Other Titles: การตรวจสอบคุณลักษณะของอนุภาคทองนาโนที่สังเคราะห์ด้วย Curcuma Xanthorrhiza และการประเมินฤทธิ์เร่งปฏิกิริยา ฤทธิ์ต้านแบคทีเรียและการเกิดพิษ
Authors: Lubis Khairiza
Keywords: Toxicology;Bacteria
Issue Date: 2017
Publisher: School of Biology Institute of Science Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7804
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract3.31 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext7.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.