Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDel Mundo Dann Marie-
dc.date.accessioned2019-02-04T09:51:25Z-
dc.date.available2019-02-04T09:51:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7706-
dc.format.extent8417481 bytes-
dc.format.extent866294 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Argricultural Technology Suranaree University of Technologyen
dc.subjectCalciumen
dc.subjectFaten
dc.subjectFatty acidsen
dc.subjectOils and fatsen
dc.titleRheology and microstructure of laboratory scale models of fat, oil, and grease (fog) deposits prepared from different lipid and calcium sourcesen
dc.title.alternativeกระแสวิทยาและโครงสร้างภายในของตัวอย่างไขมันและน้ำมันสะสมที่เตรียมในระดับห้องปฏิบัติการจากไขมันและแคลเซียมต่างชนิดกันen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineFood Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstact.pdfAbstract845.99 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext8.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.