Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7684
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นาฎนภางค์ พามขุนทด | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-04T07:31:38Z | - |
dc.date.available | 2019-02-04T07:31:38Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7684 | - |
dc.format.extent | 862367 bytes | - |
dc.format.extent | 6292783 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ข้าว--การเก็บและถนอม | en |
dc.subject | อาหาร--การเก็บและถนอม | en |
dc.subject | เอนไซม์ | en |
dc.title | ผลของวิธีการหุงและการเก็บรักษาข้าวสุกต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์ | en |
dc.title.alternative | Effects of cooking and storage methods of cooked rice on resistant starch content | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | วิศวกรรมเครื่องกลและระบบกระบวนการ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 842.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.