Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7684| Title: | ผลของวิธีการหุงและการเก็บรักษาข้าวสุกต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์ |
| Other Titles: | Effects of cooking and storage methods of cooked rice on resistant starch content |
| Authors: | นาฎนภางค์ พามขุนทด |
| Keywords: | ข้าว--การเก็บและถนอม;อาหาร--การเก็บและถนอม;เอนไซม์ |
| Issue Date: | 2560 |
| Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7684 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 6.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 842.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.