Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7663
Title: | ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต |
Other Titles: | The influences of fat content and prebiotic types (GOS and FOS) on the survival of bifidobacterium longum and quality of yoghurt ice cream |
Authors: | วัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก |
Keywords: | พรีไบโอติก;จุลินทรีย์;ไอศกรีม |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
Description: | เนื่องจากอยู่ระหว่างดำเนินการจัดการด้านทรัพย์สินทางปัญญา ดังนั้นจึงงดให้บริการเอกสารฉบับเต็มในรูปแบบอิเล็กทรอนิกส์ ทั้งนี้สามารถติดต่ออ่านเอกสารฉบับเต็มได้ที่ ฝ่ายบริการสารสนเทศ ชั้น 3 |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7663 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract_7663.pdf | บทคัดย่อ | 801.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.