Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7663| Title: | ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต |
| Other Titles: | The influences of fat content and prebiotic types (GOS and FOS) on the survival of bifidobacterium longum and quality of yoghurt ice cream |
| Authors: | วัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก |
| Keywords: | พรีไบโอติก;จุลินทรีย์;ไอศกรีม |
| Issue Date: | 2560 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Description: | เนื่องจากอยู่ระหว่างดำเนินการจัดการด้านทรัพย์สินทางปัญญา ดังนั้นจึงงดให้บริการเอกสารฉบับเต็มในรูปแบบอิเล็กทรอนิกส์ ทั้งนี้สามารถติดต่ออ่านเอกสารฉบับเต็มได้ที่ ฝ่ายบริการสารสนเทศ ชั้น 3 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7663 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract_7663.pdf | บทคัดย่อ | 801.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.