Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7663
Title: ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต
Other Titles: The influences of fat content and prebiotic types (GOS and FOS) on the survival of bifidobacterium longum and quality of yoghurt ice cream
Authors: วัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก
Keywords: พรีไบโอติก;จุลินทรีย์;ไอศกรีม
Issue Date: 2560
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Description: เนื่องจากอยู่ระหว่างดำเนินการจัดการด้านทรัพย์สินทางปัญญา ดังนั้นจึงงดให้บริการเอกสารฉบับเต็มในรูปแบบอิเล็กทรอนิกส์ ทั้งนี้สามารถติดต่ออ่านเอกสารฉบับเต็มได้ที่ ฝ่ายบริการสารสนเทศ ชั้น 3
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7663
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ801.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.