Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7641
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorChayapol Meeprom-
dc.date.accessioned2018-10-30T04:01:26Z-
dc.date.available2018-10-30T04:01:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7641-
dc.format.extent7551210 bytes-
dc.format.extent2325048 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen
dc.subjectOils and fatsen
dc.subjectFatty acidsen
dc.subjectOmega-3 fatty acidsen
dc.titleEffects of oils rich in omega-3 FAs and omega-6 FAs supplementation on ruminal fermentation and change in fatty acids in the rumen of cattleen
dc.title.alternativeผลของการเสริมน้ำมันที่เป็นแหล่งของกรดไขมันโอเมก้า3 และกรดไขมันโอเมก้า6 ต่อกระบวนการหมักย่อยและการเปลี่ยนแปลงกรดไขมันในกระเพาะหมักของโคen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineAnimal Production Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdfAbstract2.27 MBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdfFulltext7.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.