Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7610
Title: | คู่มือปฏิบัติการวิชา 421363 ปฏิบัติการวิศวกรรมแปรรูปอาหาร 1 บทปฏิบัติการที่ 1-3 |
Authors: | เทวรัตน์ ทิพยวิมล |
Keywords: | อุตสาหกรรมแปรรูปอาหาร;อาหาร--การวิเคราะห์ |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7610 |
Appears in Collections: | เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
เทวรัตน์ ทิพวิมล.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.