Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7610
Title: คู่มือปฏิบัติการวิชา 421363 ปฏิบัติการวิศวกรรมแปรรูปอาหาร 1 บทปฏิบัติการที่ 1-3
Authors: เทวรัตน์ ทิพยวิมล
Keywords: อุตสาหกรรมแปรรูปอาหาร;อาหาร--การวิเคราะห์
Issue Date: 2553
Publisher: สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7610
Appears in Collections:เอกสารประกอบการสอน (Teaching Publications)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
เทวรัตน์ ทิพวิมล.pdfเอกสารฉบับเต็ม7.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.