Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7562
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sureeporn Boonna | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-14T04:30:42Z | - |
dc.date.available | 2018-10-14T04:30:42Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7562 | - |
dc.format.extent | 6719985 bytes | - |
dc.format.extent | 650539 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | School of Food Technology Institute of Argricultural Technology Suranaree University of Technology | en |
dc.subject | Cassava starch | en |
dc.subject | Tapioca starch | en |
dc.title | Effect of enzymatic and physical modification of cassava starch on the formation of slowly digestible starch and resistant starch and their physical and functional properties | en |
dc.title.alternative | ผลของการดัดแปรด้วยเอนไซม์และการดัดแปรทางกายภาพแป้งมันสำปะหลังต่อการเกิดแป้งย่อยช้าและแป้งต้านทาน สมบัติทางกายภาพและสมบัติเชิงหน้าที่ | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | Doctor of Philosophy | - |
dc.degree.level | Doctoral Degree | - |
dc.degree.discipline | Food Technology | - |
dc.degree.grantor | Suranaree University of Technology | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
abstract.pdf | 635.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
fulltext.pdf | 6.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.