Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7562
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSureeporn Boonna-
dc.date.accessioned2018-10-14T04:30:42Z-
dc.date.available2018-10-14T04:30:42Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7562-
dc.format.extent6719985 bytes-
dc.format.extent650539 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Food Technology Institute of Argricultural Technology Suranaree University of Technologyen
dc.subjectCassava starchen
dc.subjectTapioca starchen
dc.titleEffect of enzymatic and physical modification of cassava starch on the formation of slowly digestible starch and resistant starch and their physical and functional propertiesen
dc.title.alternativeผลของการดัดแปรด้วยเอนไซม์และการดัดแปรทางกายภาพแป้งมันสำปะหลังต่อการเกิดแป้งย่อยช้าและแป้งต้านทาน สมบัติทางกายภาพและสมบัติเชิงหน้าที่en
dc.typeThesisen
dc.degree.nameDoctor of Philosophy-
dc.degree.levelDoctoral Degree-
dc.degree.disciplineFood Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
abstract.pdf635.29 kBAdobe PDFView/Open
fulltext.pdf6.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.