Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7497| Title: | Heat adaptation and microencapsulation of Lactobacillus sp. strain 3C2-10 isolated from cassava pulps |
| Other Titles: | การปรับตัวจากความร้อนและการห่อหุ้ม Lactobacillus sp. สายพันธุ์ 3C2-10 ที่แยกได้จากกากมันสำปะหลัง |
| Authors: | Jinjutar Kunnathep |
| Keywords: | Cassava pulps;Heat adaptation |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | School of Food Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7497 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| abstract.pdf | Abstract | 742.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
| fulltext.pdf | Fulltext | 5.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.