Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7468
Title: ผลของพลังงาน วิตามินซี วิตามินอี และซีลีเนียมในอาหารแม่ไก่ต่อระยะเวลาการมีชีวิตรอดของอสุจิ องค์ประกอบทางชีวเคมี และการต้านอนุมูลอิสระในของเหลวจากต่อมสร้างเปลือกไข่
Other Titles: Effect of energy,vitamin C,vitamin E, and selenium in maternal diets on fertile period length of sperm, biochemical composition and antioxidant activity in uterine fluid
Authors: พชรพล พะศรี
Keywords: อาหารสัตว์--การวิเคราะห์;ไก่--การเลี้ยง
Issue Date: 2560
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7468
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ5.13 MBAdobe PDFView/Open
Fulltext_ok.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.