Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7432
Title: | Production of functional chicken meat by dietary supplementation of oil rich in N-3 fatty acids and turmeric oleoresin |
Other Titles: | การผลิตเนื้อไก่สุขภาพ โดยการเสริมแหล่งไขมันที่มีกรดไขมันชนิดโอเมก้า-3 สูงและสารโอลีโอเรซินจากขมิ้นชัน |
Authors: | Hang Tran Thi Thuy |
Keywords: | Chicken;Meat;Linseed oil |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | School of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7432 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext.pdf | Fulltext | 9.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract.pdf | Abstract | 355.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.