Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7195
Title: | การปรับสภาพฟางข้าวด้วยด่างและไมโครเวฟร่วมกับด่างเพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการทำงานของเอนไซม์ |
Other Titles: | Alkali and microwave-assisted alkali pretreatments of rice straw for enhancing the efficiency of enzymatic hydrolysis |
Authors: | ณัฐพร ชัชวาลธาตรี |
Keywords: | ฟางข้าว;วัสดุเหลือใช้จากพืชเศรษฐกิจ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | สาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7195 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 867.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.