Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKusuma Ruamthum-
dc.date.accessioned2017-12-18T04:16:48Z-
dc.date.available2017-12-18T04:16:48Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7102-
dc.format.extent21305735 bytes-
dc.format.extent731738 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Biomedical Sciences Institute of Science Suranaree University of Technologyen
dc.subjectThai pomegranate juiceen
dc.subjectOxidative stressen
dc.subjectSkeletal muscleen
dc.titleProtective effects of Thai pomegranate juice on oxidative stress induced by ischemia-reperfusion in rat skeletal muscleen
dc.title.alternativeผลการป้องกันของน้ำทับทิมพันธุ์ไทยต่อการเหนี่ยวนำภาวะเครียดออกซิเดชันโดยอิสคีมิครีเพอฟิวชันในกล้ามเนื้อโครงร่างของหนูen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameMaster of Science-
dc.degree.levelMaster's Degree-
dc.degree.disciplineBiomedical Sciences-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfAbstract714.59 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfFulltext20.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.