Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7102| Title: | Protective effects of Thai pomegranate juice on oxidative stress induced by ischemia-reperfusion in rat skeletal muscle |
| Other Titles: | ผลการป้องกันของน้ำทับทิมพันธุ์ไทยต่อการเหนี่ยวนำภาวะเครียดออกซิเดชันโดยอิสคีมิครีเพอฟิวชันในกล้ามเนื้อโครงร่างของหนู |
| Authors: | Kusuma Ruamthum |
| Keywords: | Thai pomegranate juice;Oxidative stress;Skeletal muscle |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | School of Biomedical Sciences Institute of Science Suranaree University of Technology |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7102 |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | Abstract | 714.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | Fulltext | 20.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.