Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7091
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorผ่องพรรณี นนทมาค-
dc.date.accessioned2017-11-06T14:14:03Z-
dc.date.available2017-11-06T14:14:03Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7091-
dc.format.extent12711642 bytes-
dc.format.extent321446 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectเอนไซม์en
dc.subjectสตาร์ชซิเตรทen
dc.titleผลของการดัดแปรพื้นผิวและการฉายรังสีซินโครตรอนต่อคุณสมบัติของสตาร์ชซิเตรทต้านทานen
dc.title.alternativeEffect of surface modification and synchrotron radiation on properties of resistant citrate starchen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract-watermark.pdfบทคัดย่อ313.91 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม12.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.