Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7091Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | ผ่องพรรณี นนทมาค | - |
| dc.date.accessioned | 2017-11-06T14:14:03Z | - |
| dc.date.available | 2017-11-06T14:14:03Z | - |
| dc.date.issued | 2559 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7091 | - |
| dc.format.extent | 12711642 bytes | - |
| dc.format.extent | 321446 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | th | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | เอนไซม์ | en |
| dc.subject | สตาร์ชซิเตรท | en |
| dc.title | ผลของการดัดแปรพื้นผิวและการฉายรังสีซินโครตรอนต่อคุณสมบัติของสตาร์ชซิเตรทต้านทาน | en |
| dc.title.alternative | Effect of surface modification and synchrotron radiation on properties of resistant citrate starch | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
| dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
| dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
| dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract-watermark.pdf | บทคัดย่อ | 313.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 12.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.