Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7075
Title: ผลของการเสริมวิตามินอี ซีลีเนียม และโอเมก้า-3 ในอาหาร ต่อการผสมติดและการฟักออกในไก่แม่พันธุ์ มทส.
Other Titles: Effects of dietary vitamin E, selenium and omega-3 supplementation on fertility and hatchability of SUT female breeders
Authors: ทับทิม สำแดงไชย
Keywords: ไก่--การปรับปรุงพันธุ์;อาหารสัตว์;ไก่--การเลี้ยง
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7075
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract-watermark.pdfบทคัดย่อ339.3 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม9.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.