Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7064| Title: | รายงานการวิจัยการเกิดไบโอจีนิกเอมีนในน้ำปลาปลากะตักและในเนื้อปลาสร้อย |
| Other Titles: | Formation of biogenic amines in anchovy fish sauce and in jullien's mud carp |
| Authors: | จิรวัฒน์ ยงสวัสดิกุล สุรีลักษณ์ รอดทอง |
| Keywords: | น้ำปลา;ปลากะตัก;ปลาสร้อย |
| Issue Date: | 2548 |
| Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
| Series/Report no.: | SUT3-305-44-12-17 |
| URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7064 |
| Appears in Collections: | รายงานการวิจัย (Research reports) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 292.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 2.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.