Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7058
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกาญจนา ทวีวรรณบูลย์-
dc.date.accessioned2017-10-29T07:42:02Z-
dc.date.available2017-10-29T07:42:02Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7058-
dc.format.extent767222 bytes-
dc.format.extent4571094 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectปลาสวายโมงen
dc.subjectกากสาโทen
dc.subjectโปรตีนen
dc.subjectอาหารสัตว์en
dc.titleผลของการใช้กากสาโทเป็นแหล่งโปรตีนทางเลือกในอาหารปลาสวายโมงen
dc.title.alternativeEffects of rice wine residual as an alternative protein source in the diet of Thai Pangaen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีการผลิตสัตว์-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext-watermark.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.46 MBAdobe PDFView/Open
Abstract-watermark.pdfบทคัดย่อ749.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.