Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7058
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | กาญจนา ทวีวรรณบูลย์ | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-29T07:42:02Z | - |
dc.date.available | 2017-10-29T07:42:02Z | - |
dc.date.issued | 2559 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7058 | - |
dc.format.extent | 767222 bytes | - |
dc.format.extent | 4571094 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | ปลาสวายโมง | en |
dc.subject | กากสาโท | en |
dc.subject | โปรตีน | en |
dc.subject | อาหารสัตว์ | en |
dc.title | ผลของการใช้กากสาโทเป็นแหล่งโปรตีนทางเลือกในอาหารปลาสวายโมง | en |
dc.title.alternative | Effects of rice wine residual as an alternative protein source in the diet of Thai Panga | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีการผลิตสัตว์ | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fulltext-watermark.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 4.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Abstract-watermark.pdf | บทคัดย่อ | 749.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.