Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7058
Title: ผลของการใช้กากสาโทเป็นแหล่งโปรตีนทางเลือกในอาหารปลาสวายโมง
Other Titles: Effects of rice wine residual as an alternative protein source in the diet of Thai Panga
Authors: กาญจนา ทวีวรรณบูลย์
Keywords: ปลาสวายโมง;กากสาโท;โปรตีน;อาหารสัตว์
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตสัตว์ สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7058
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fulltext-watermark.pdfเอกสารฉบับเต็ม4.46 MBAdobe PDFView/Open
Abstract-watermark.pdfบทคัดย่อ749.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.