Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7038
Title: Influence of wine grape berry quality and wine making conditions on wine quality
Other Titles: อิทธิพลของคุณภาพองุ่นและสภาวะการทำไวน์ที่มีผลต่อคุณภาพไวน์องุ่น
Authors: Phajon Yuyuen
Keywords: Grapes;Grapes--Quality;Chaptalization;Fermentation
Issue Date: 2016
Publisher: School of Biotechnology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7038
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract-watermark.pdfAbstract367.74 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext-watermark.pdfFulltext3.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.