Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7021
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThanan Yaemphet-
dc.date.accessioned2017-10-20T08:53:46Z-
dc.date.available2017-10-20T08:53:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7021-
dc.descriptionSUT Thesis Animal production Technologyen
dc.format.extent157247 bytes-
dc.format.extent358123 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isoenen
dc.publisherSchool of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technologyen
dc.subjectLaying henen
dc.subjectOmega-3 fatty aciden
dc.subjectOmega-6 to Omega-3 fatty acid ratioen
dc.subjectTuna oilen
dc.subjectYolk cholesterolen
dc.titleEffects of omega-6 to omega-3 fatty acid ratios in laying hen diets on productive performance,yolk fatty acid composition and cholesterol contenten
dc.title.alternativeผลของอัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ในอาหารไก่ไข่ ต่อสมรรถนะการผลิต ส่วนประกอบของกรดไขมันในไข่แดงและปริมาณคอเลสเตอรอลไข่แดงen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameMaster of Science-
dc.degree.levelMaster's Degree-
dc.degree.disciplineAnimal Production Technology-
dc.degree.grantorSuranaree University of Technology-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract-watermark.pdfAbstract349.73 kBAdobe PDFView/Open
Thanan Yaemphet.pdfFulltext153.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.