Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7021
Title: | Effects of omega-6 to omega-3 fatty acid ratios in laying hen diets on productive performance,yolk fatty acid composition and cholesterol content |
Other Titles: | ผลของอัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ในอาหารไก่ไข่ ต่อสมรรถนะการผลิต ส่วนประกอบของกรดไขมันในไข่แดงและปริมาณคอเลสเตอรอลไข่แดง |
Authors: | Thanan Yaemphet |
Keywords: | Laying hen;Omega-3 fatty acid;Omega-6 to Omega-3 fatty acid ratio;Tuna oil;Yolk cholesterol |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | School of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology |
Description: | SUT Thesis Animal production Technology |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7021 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract-watermark.pdf | Abstract | 349.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Thanan Yaemphet.pdf | Fulltext | 153.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.