Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7021
Title: Effects of omega-6 to omega-3 fatty acid ratios in laying hen diets on productive performance,yolk fatty acid composition and cholesterol content
Other Titles: ผลของอัตราส่วนระหว่างกรดไขมันชนิดโอเมก้า-6 และโอเมก้า-3 ในอาหารไก่ไข่ ต่อสมรรถนะการผลิต ส่วนประกอบของกรดไขมันในไข่แดงและปริมาณคอเลสเตอรอลไข่แดง
Authors: Thanan Yaemphet
Keywords: Laying hen;Omega-3 fatty acid;Omega-6 to Omega-3 fatty acid ratio;Tuna oil;Yolk cholesterol
Issue Date: 2016
Publisher: School of Animal Production Technology Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
Description: SUT Thesis Animal production Technology
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/7021
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract-watermark.pdfAbstract349.73 kBAdobe PDFView/Open
Thanan Yaemphet.pdfFulltext153.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.