Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6951
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกงจักร ลมวิชัย-
dc.date.accessioned2017-10-12T04:54:26Z-
dc.date.available2017-10-12T04:54:26Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6952-
dc.format.extent1985729 bytes-
dc.format.extent262138 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherสาขาวิชาวิศวกรรมเกษตรและอาหาร สำนักวิชาวิศวกรรมศาสตร์ มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารีen
dc.subjectมันสำปะหลังen
dc.subjectการย่อยสลายen
dc.subjectก๊าซชีวภาพen
dc.subjectไบโอมีเทน--การผลิตen
dc.titleการเพิ่มศักยภาพการผลิตไบโอมีเทนจากกากมันสำปะหลังโดยใช้คลื่นอัลตร้าโซนิคในกระบวนการย่อยสลายขั้นต้นen
dc.title.alternativeEnhancement of bio-methane production from cassava pulp using ultrasonic wave in pretreatment processen
dc.typeThesisen
dc.degree.nameวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineวิศวกรรมเกษตรและอาหาร-
dc.degree.grantorมหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี-
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ255.99 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม1.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.