วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [117] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 117
Issue DateTitleAuthor(s)
2552องค์ประกอบทางเคมีและโครงสร้างของลูกเดือยและผลของกระบวนการแปรรูปด้วยความร้อนต่อคุณสมบัติทางเคมีและเคมีกายภาพของแป้งลูกเดือยจิราภรณ์ ชัยสิริเจริญกุล
2552การสกัดและความคงตัวของไฟโคไซยานินจากสาหร่ายสไปรูไลนาราเชนทร์ ดวงศรี
2551ผลของสารแบคทีริโอซินและสารสกัดโรสแมรีต่อคุณภาพทางจุลินทรีย์และเคมี-กายภาพของลูกชิ้นไก่มาลัยพร ศรีวิระ
2008Effect of pH and pH shift process on conformational changes and gelation of sarcoplasmic of sarcoplasmic proteins from striped catfish (Pangasius hypophthalmus)Panchaporn Tadpitchayangkoon
2008Role of lactic acid bacteria on chemical compositions of fish sauceNatteewan Udomsil
2551ผลของชนิดของโปรตีนนมและอีมัลซิไฟเออร์ต่อความคงตัวและคุณภาพของส่วนผสมพร้อมทําไอศกรีมและไอศกรีมธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร
2008Effect of sarcoplasmic proteins form threadfin bream as gel enhancer of lizardfish surimi gelPenprabha Piyadhammaviboon
2007Reduction of mycotoxin contamination level by bacillus spp. isolated from Thai fermented soybean product (Thua-NAO)Awanwee Petchkongkaew
2007Concentration of Pineapple Juices using Osmotic EvaporationChularat Hongvaleerat
2007Influence of storage conditions on moisture sorption isotherm, lipid oxidaiton and off-odor evaluation of dry food modelsPiyaporn Neamsungnoen
2007Arabinoxylans from job’s tears (coix lachryma-jobi l.) : chemical, molecular and structural characterizationSupaporn Apirattananusorn
2548การผลิตซอสเห็ดปรุงรสโดยการย่อยด้วยเกรด ด่างและเอนไซม์กนกอร อินทราพิเชฐ; พรอริยา ฉิรินัง
2006Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipidsThanomduang Saeli
2006Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipidsถนอมดวง แซ่ลิ
2548การศึกษาเสถียรภาพต่อการแช่เยือกแข็งของโปรตีนปลาน้ำจืดจุฬาลักษณ์ เพชรพลอย
2549การพัฒนากรรมวิธีการผลิตเนยแข็ง มอสซาเรลลา จากน้ำนมดิบที่เก็บรักษาด้วยระบบแล็กโทเพอร์ออกซิเดส (LP-system)จิระเดช มณีรัตน์
2548ผลของส่วนผสมต่อโครงสร้างทางกายภาพและพันธะเคมีของเนื้อเทียมโปรตีนถั่วเหลืองขจีรัตน์ ระรื่นรมย์
2006Functional and nutraceutical properties of Rang Chuet (Thunbergia laurifolai lindl.) extractsRatchadaporn Oonsivilai
2005Trans-resveratrol and other phenolic compounds of some sut grapes and wines and their changes during vinification processจิรายุส วรรัตน์โภคา
2006Isolation, selection and identificatin of proteinase-producing bacteria from fish sauce fermentation to be used as starter culturesSiriwan Nawong
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 117