Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Forms
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [117]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 117
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2552
องค์ประกอบทางเคมีและโครงสร้างของลูกเดือยและผลของกระบวนการแปรรูปด้วยความร้อนต่อคุณสมบัติทางเคมีและเคมีกายภาพของแป้งลูกเดือย
จิราภรณ์ ชัยสิริเจริญกุล
2552
การสกัดและความคงตัวของไฟโคไซยานินจากสาหร่ายสไปรูไลนา
ราเชนทร์ ดวงศรี
2551
ผลของสารแบคทีริโอซินและสารสกัดโรสแมรีต่อคุณภาพทางจุลินทรีย์และเคมี-กายภาพของลูกชิ้นไก่
มาลัยพร ศรีวิระ
2008
Effect of pH and pH shift process on conformational changes and gelation of sarcoplasmic of sarcoplasmic proteins from striped catfish (Pangasius hypophthalmus)
Panchaporn Tadpitchayangkoon
2008
Role of lactic acid bacteria on chemical compositions of fish sauce
Natteewan Udomsil
2551
ผลของชนิดของโปรตีนนมและอีมัลซิไฟเออร์ต่อความคงตัวและคุณภาพของส่วนผสมพร้อมทําไอศกรีมและไอศกรีม
ธิดาวัลย์ โพธิ์จิตร
2008
Effect of sarcoplasmic proteins form threadfin bream as gel enhancer of lizardfish surimi gel
Penprabha Piyadhammaviboon
2007
Reduction of mycotoxin contamination level by bacillus spp. isolated from Thai fermented soybean product (Thua-NAO)
Awanwee Petchkongkaew
2007
Concentration of Pineapple Juices using Osmotic Evaporation
Chularat Hongvaleerat
2007
Influence of storage conditions on moisture sorption isotherm, lipid oxidaiton and off-odor evaluation of dry food models
Piyaporn Neamsungnoen
2007
Arabinoxylans from job’s tears (coix lachryma-jobi l.) : chemical, molecular and structural characterization
Supaporn Apirattananusorn
2548
การผลิตซอสเห็ดปรุงรสโดยการย่อยด้วยเกรด ด่างและเอนไซม์
กนกอร อินทราพิเชฐ
;
พรอริยา ฉิรินัง
2006
Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipids
Thanomduang Saeli
2006
Product development of modified ice cream from soy protein and vegetable lipids
ถนอมดวง แซ่ลิ
2548
การศึกษาเสถียรภาพต่อการแช่เยือกแข็งของโปรตีนปลาน้ำจืด
จุฬาลักษณ์ เพชรพลอย
2549
การพัฒนากรรมวิธีการผลิตเนยแข็ง มอสซาเรลลา จากน้ำนมดิบที่เก็บรักษาด้วยระบบแล็กโทเพอร์ออกซิเดส (LP-system)
จิระเดช มณีรัตน์
2548
ผลของส่วนผสมต่อโครงสร้างทางกายภาพและพันธะเคมีของเนื้อเทียมโปรตีนถั่วเหลือง
ขจีรัตน์ ระรื่นรมย์
2006
Functional and nutraceutical properties of Rang Chuet (Thunbergia laurifolai lindl.) extracts
Ratchadaporn Oonsivilai
2005
Trans-resveratrol and other phenolic compounds of some sut grapes and wines and their changes during vinification process
จิรายุส วรรัตน์โภคา
2006
Isolation, selection and identificatin of proteinase-producing bacteria from fish sauce fermentation to be used as starter cultures
Siriwan Nawong
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 117
< previous
next >
Discover
Author
2
Fu Tian
2
Natteewan Udomsil
2
Siriwan Nawong
2
Sornchai Sinsuwan
2
Worawikunya Kiatponglarp
1
Arthit Jatupornpongchai
1
Astri Suryani Prawulanari
1
Atchara Dongdang
1
Awanwee Petchkongkaew
1
Bung-Orn Hemung
.
next >
Subject
6
เอนไซม์
5
Antioxidant activity
5
Fish sauce
5
Plant extracts
4
Extracts
4
Protein
4
แบคทีเรียกรดแล็กติก
3
Cassava pulp
3
Enzymes
3
Lactic acid
.
next >
Date issued
41
2500 - 2564
76
2003 - 2099
Has File(s)
117
true