Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Forms
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [117]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 117
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2556
การผลิตและสมบัติทางชีวภาพของสีผสมอาหารจากเปลือกแก้วมังกรพันธุ์เนื้อผลสีแดง (Hylocercus polyrhizus)
ภชมน พิชญาจิตติพงษ์
2013
Characterization and utilization of proteinase inhibitor in sarcoplasmic fraction from tropical fish muscle
Siriphon Siriangkanakun
2013
Extraction and characterization of protein from tea seed (camellia oleifera able) meal
Fu Tian
2013
Production and characterization of Antioxidant peptides derived from Enzymatic hydrolysis of Surimi wastes
Chompoonuch Wiriyaphan
2012
Physico-chemical properties and angiotensin 1 converting enzyme inhibitory peptides of collagen prepared from tilapia(Oreochromis niloticus)and hybrid catfish(clarias macrocephalusxC.gariepinus)skin
Pornpimol Sungperm
2554
การศึกษาคุณลักษณะของเอนไซม์ย่อยสลายไฟบรินและโปรตีนจากแบคทีเรียชอบเกลือปานกลาง Virgibacillus sp. SK1-3-7ที่คัดแยกได้จากกระบวนการหมักน้ำปลา
อังควิภา มนตรีวงษ์
2553
คุณสมบัติเชิงหน้าที่ของสารทดแทนไขมันจากแป้งดัดแปรในมายองเนสสูตรไขมันต่ำ
กัลยา ขันธรัตน์
2012
Role of VIRGIBACILLUS SP. SK37 and its proteinase on odor-active compounds of fish sauce under reduced salt content and antioxidant pertides
Nawaporn Lapsongphom
2555
ผลของปริมาณอะมิโลสและโครงสร้างอะมิโลเพคตินในสตาร์ชข้าวพันธุ์ต่างๆ ต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของเอนไซม์ชนิดที่3
อริญา ลาภโคกสูง
2555
ข้าวขึ้นรูปด้วยกระบวนการเอกซ์ทรูชัน
สุนทรี เจริญพร
2555
การศึกษาความเป็นพิษกึ่งระยะยาวของสารสกัดรางจืดในหนูขาว
คคนางค์ โพศรีดี
2555
การปรับปรุงสายพันธุ์ Bacillus subtilis ที่ผลิตกรดแกมมาพอลิกลูตามิกด้วยวิธีการใช้รังสีและ/หรือสารเคมี
ฐิติกร มหิสนันท์
2554
ผลของปฏิสัมพันธ์ระหว่างแป้งมันสำปะหลังดัดแปรและแคปปา-คาราจีแนนต่อการตกผลึกของผลึกน้ำแข็งในไอศกรีมนม
หทัยชนก นพจรูญศรี
2554
ความสัมพันธ์ระหว่างการเปลี่ยนแปลงคุณภาพกับอัตราการหายใจของผักสลัดตัดแต่งพร้อมบริโภคภายใต้สภาวะการเก็บรักษาด้วยบรรจุภัณฑ์ปรับแต่งบรรยากาศ
สิริลักษณ์ แสวงผล
2011
Selection and identification of extremely halophilic bacteria producing proteinases and volatile compounds in fish sauce
Sirinya Pongjanla
2553
การเก็บรักษาและการใช้ความร้อนชั้นชั้นต่อสมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวและแป้งข้าว
นราพร ดาลัย
2010
Characterization of proteinases, proteinase genes, and genome of virgibacillus sp. SK37 isolated from thai fish sauce
Ekkarat Phrommao
2552
ผลของสภาวะการบ่มและวิธีการแยกน้ำต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของแป้งข้าว
สุรีย์พร บุญนา
2552
การพัฒนาระบบการผลิต conjugated linoleic acid (CLA) ต้นแบบด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติก
อ้อยนภา แซ่ลิ้ม
2553
การยับยั้งการเจริญของจุลินทรีย์ก่อโรคในอาหารโดยแบคเทอริโอซินแบบหยาบซึ่งผลิตจากแบคทีเรียกรดแล็กติกที่คัดแยกได้จากผลิตภัณฑ์มะดันดอง
ณัฐธิดา จันทร์ประเสริฐ
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 117
< previous
next >
Discover
Author
2
Fu Tian
2
Natteewan Udomsil
2
Siriwan Nawong
2
Sornchai Sinsuwan
2
Worawikunya Kiatponglarp
1
Arthit Jatupornpongchai
1
Astri Suryani Prawulanari
1
Atchara Dongdang
1
Awanwee Petchkongkaew
1
Bung-Orn Hemung
.
next >
Subject
6
เอนไซม์
5
Antioxidant activity
5
Fish sauce
5
Plant extracts
4
Extracts
4
Protein
4
แบคทีเรียกรดแล็กติก
3
Cassava pulp
3
Enzymes
3
Lactic acid
.
next >
Date issued
41
2500 - 2564
76
2003 - 2099
Has File(s)
117
true