วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [117] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 117
Issue DateTitleAuthor(s)
2556การผลิตและสมบัติทางชีวภาพของสีผสมอาหารจากเปลือกแก้วมังกรพันธุ์เนื้อผลสีแดง (Hylocercus polyrhizus)ภชมน พิชญาจิตติพงษ์
2013Characterization and utilization of proteinase inhibitor in sarcoplasmic fraction from tropical fish muscleSiriphon Siriangkanakun
2013Extraction and characterization of protein from tea seed (camellia oleifera able) mealFu Tian
2013Production and characterization of Antioxidant peptides derived from Enzymatic hydrolysis of Surimi wastesChompoonuch Wiriyaphan
2012Physico-chemical properties and angiotensin 1 converting enzyme inhibitory peptides of collagen prepared from tilapia(Oreochromis niloticus)and hybrid catfish(clarias macrocephalusxC.gariepinus)skinPornpimol Sungperm
2554การศึกษาคุณลักษณะของเอนไซม์ย่อยสลายไฟบรินและโปรตีนจากแบคทีเรียชอบเกลือปานกลาง Virgibacillus sp. SK1-3-7ที่คัดแยกได้จากกระบวนการหมักน้ำปลาอังควิภา มนตรีวงษ์
2553คุณสมบัติเชิงหน้าที่ของสารทดแทนไขมันจากแป้งดัดแปรในมายองเนสสูตรไขมันต่ำกัลยา ขันธรัตน์
2012Role of VIRGIBACILLUS SP. SK37 and its proteinase on odor-active compounds of fish sauce under reduced salt content and antioxidant pertidesNawaporn Lapsongphom
2555ผลของปริมาณอะมิโลสและโครงสร้างอะมิโลเพคตินในสตาร์ชข้าวพันธุ์ต่างๆ ต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของเอนไซม์ชนิดที่3อริญา ลาภโคกสูง
2555ข้าวขึ้นรูปด้วยกระบวนการเอกซ์ทรูชันสุนทรี เจริญพร
2555การศึกษาความเป็นพิษกึ่งระยะยาวของสารสกัดรางจืดในหนูขาวคคนางค์ โพศรีดี
2555การปรับปรุงสายพันธุ์ Bacillus subtilis ที่ผลิตกรดแกมมาพอลิกลูตามิกด้วยวิธีการใช้รังสีและ/หรือสารเคมีฐิติกร มหิสนันท์
2554ผลของปฏิสัมพันธ์ระหว่างแป้งมันสำปะหลังดัดแปรและแคปปา-คาราจีแนนต่อการตกผลึกของผลึกน้ำแข็งในไอศกรีมนมหทัยชนก นพจรูญศรี
2554ความสัมพันธ์ระหว่างการเปลี่ยนแปลงคุณภาพกับอัตราการหายใจของผักสลัดตัดแต่งพร้อมบริโภคภายใต้สภาวะการเก็บรักษาด้วยบรรจุภัณฑ์ปรับแต่งบรรยากาศสิริลักษณ์ แสวงผล
2011Selection and identification of extremely halophilic bacteria producing proteinases and volatile compounds in fish sauceSirinya Pongjanla
2553การเก็บรักษาและการใช้ความร้อนชั้นชั้นต่อสมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวและแป้งข้าวนราพร ดาลัย
2010Characterization of proteinases, proteinase genes, and genome of virgibacillus sp. SK37 isolated from thai fish sauceEkkarat Phrommao
2552ผลของสภาวะการบ่มและวิธีการแยกน้ำต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของแป้งข้าวสุรีย์พร บุญนา
2552การพัฒนาระบบการผลิต conjugated linoleic acid (CLA) ต้นแบบด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติกอ้อยนภา แซ่ลิ้ม
2553การยับยั้งการเจริญของจุลินทรีย์ก่อโรคในอาหารโดยแบคเทอริโอซินแบบหยาบซึ่งผลิตจากแบคทีเรียกรดแล็กติกที่คัดแยกได้จากผลิตภัณฑ์มะดันดองณัฐธิดา จันทร์ประเสริฐ
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 117