วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [117] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 117
Issue DateTitleAuthor(s)
2558ปฏิสัมพันธ์ของโปรตีนนมโพลีแซคคาไรด์ และสารเพิ่มความคงตัวทางการค้าในการพัฒนาพุดดิ้งข้าวหอมมะลิสุนันทา ประจำ
2015Extraction and bioactivities of Thai basil (Ocimum bsilicum L.)Panita Prasongdee
2015Isolation and selection of potential probiotic lactic acid bacteria from cassava pulp for cholesterol lowering propertySiriwan Nawong
2015Structural and digestion properties of soluble-slowly digestible and resistant maltodextrin from Cassava starch by Enzymativ modificationWaraporn Sorndech
2015Extraction of dietary fiber from cassava pulp and assessment of their mercury bioaccessibilityinhibition and intestinal uptake from fish using an in vitrodigestion/caco-2 modelNatta Kachenpukdee
2014Self-assembly and crystallization of debranched rice starches in relation to enzyme digestibilityWorawikunya Kiatponglarp
2014Molecular-based techniques for quantification of starter cultures and monitoring of microbial profiles and their roles in fish sauce fermentationNatteewan Udomsil
2014Alpha-amylase inhibition activity of white kidney bean (phaseolus vulgaris) extractJutarat Manatwiyangkool
2014Production of angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory peptides derived from Thai panga skinManatsawee Khuntasom
2557การดัดแปรพื้นผิวของเม็ดสตาร์ชมันสำปะหลังต่อการเกิดเดกซ์ทรินต้านทานการย่อยเกวลี พร้อมพิพัฒนพร
2014Phytochemical profile and Bioactivities of Echinocactus grusonii extractNipha Chaichatoenaudomrung
2013Composition, stability and bioactivity of anthocyanins and phenolic compounds from thai dark purple riceRassarin Chatthongpisut
2013Antioxidant and antimicrobial activities of thai culinary herbs and spices and application in comminuted meat productsKanok-on Nugboon
2554การปรับปรุงและการเกิดปฏิสัมพันธ์ของกลิ่นรสในไอศกรีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย : กรณีศึกษาใบเตยหอมและตะไคร้สิรินาฏ เนติศรี
2013Bacteriocine from lactic acid bacteria ioslated from fermented fish productsNootjaree Sonsa-ard
2013Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentationSornchai Sinsuwan
2556ผลของสารสกัดรางจืดต่อเอนไซม์กลูต้าไทโอนเอสทรานฟอเรสในตับหนูและความเสถียรต่อความร้อนของกลุ่มสารพฤษเคมีอาภาภรณ์ ผิวอ่อนดี
2557การเปรียบเทียบคุณสมบัติทางเคมีและชีวภาพของสารสกัดจากถั่วเหลืองและถั่วเหลืองหมักวรวลัญช์ สำรวล
2556ศักยภาพของประเภทของแป้งต้านทานในการกระตุ้นการเจริญของแบคทีเรียในลำไส้ชาลินี ทนันชัย
2556ชีวภาพพร้อมใช้และการนำไปใช้ทางชีวภาพของสารสกัดรางจืดทัศนีวรรณ สีสัน
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 117