วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [117] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 117
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Production of crude extract and maltodextrin from sweet cassava and its effect on long endurance exerciseKakanang Posridee
2556สภาวะการผลิตและคุณสมบัติการทนความร้อนของสตาร์ชข้าวซิเตรทสุรวีร์ จำปาเทศ
2009Extraction,stability and antioxidant ant activities of lutein from yellow silk cocoons of silkworm (Bombyx mori)Potchanee Kaewkumsan
2013Microbial decontamination of meat with Thai herb extracts, bacteriocins and high hydrostatic pressureThananun Yuwang
2017Effect of protein and fibers on digestibility of extruded reformed riceKuenchan Na Nakorn
2017Anti-cancer properties of Lactobacillus Sp. Isolated from cassava pulpSadudee Sengsaengthong
2017Rheology and microstructure of laboratory scale models of fat, oil, and grease (fog) deposits prepared from different lipid and calcium sourcesDel Mundo Dann Marie
2560ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ตวัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก
2016Effect of enzymatic and physical modification of cassava starch on the formation of slowly digestible starch and resistant starch and their physical and functional propertiesSureeporn Boonna
2016Heat adaptation and microencapsulation of Lactobacillus sp. strain 3C2-10 isolated from cassava pulpsJinjutar Kunnathep
2016Bioactive peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion of cooked chicken meatPapungkorn Sangsawad
2559ผลของการดัดแปรพื้นผิวและการฉายรังสีซินโครตรอนต่อคุณสมบัติของสตาร์ชซิเตรทต้านทานผ่องพรรณี นนทมาค
2013Chemical and antioxidant properties of arabinoxylan hydrolysates from rice branPrachit Yuwang
2016Effect of freeze drying on the stability of starter culture (Bacillus subtilis SB-MYP-1) preserved with soybean flour as a cryoprotectantThitikorn Mahidsanan
2558ประสิทธิภาพการล้างของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว (Prunus cerasus L.) เพื่อลดไดเมโธเอท ตะกั่ว Sclerotium rolfsii ปนเปื้อนในข่า (Alpinia galanga (L.) Wild.)ปริยดา สิทธิศาสตร์
2016Extraction process and cholesterol-lowering property of dietary fiber from cassava pulpRatchadaporn Oonsivilai; Pornariya Chirinang
2013Pre-and post-harvest changes of inulin in jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus Linn.) tubersSukanya Maicaurkaew
2554ผลของการใช้สารรีดิวซิงซ์ต่อคุณลักษณะทางเคมีกายภาพและเนื้อสัมผัสของข้าวเก่าทานตะวัน ถนอมพลกรัง
2015Angiotensin i-converting enzyme (ACE) inhibitory activity and immunomodulating activity of protein hydrolysates produced by virgibacillus halodenitrificans sk1-3-7 proteinasesTidarat Toopcham
2016The production of low lactose milk and ice cream using enzyme technologyNumphon Thaiwong
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 117