Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Forms
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
วิทยานิพนธ์ (Thesis) : [117]
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 117 of 117
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2006
Production of bacteriocins by lactococcus lactis TISTR 1401 and application in pork meatballs
Saroj Gosaarak
2549
การเพิ่มปริมาณ conjugated linoleic acid (CLA) ในผลิตภัณฑ์โยเกิร์ตโดยกระบวนการหมักด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติก
อัยรา พันอนุ
2004
Formation and configuration transformation of conjugated linoleic acid by rhodium heterogeneous catalyst and extrusion
Patcharin Pakdeechanuan
2546
ผลของการเติมรำ ข้าวดิบและรำ ข้าวที่ใช้ด่างต่อลักษณะทางกาย
ปทุมพร โสตถิรัตนพันธุ์
2004
Characteristics of endogenous proteinases in indian anchovy (Stolephorus spp.)
Patcharin Siringan
2006
Production and characterization of proteinases from moderately halophilic virgibacillus strains isolated from fish sauce fermentation
Sornchai Sinsuwan
2548
EFFECT OF SANITIZING AGENTS AND NISIN ON BIOLUMINESCENT Salmonella typhimurium ATTACHED ON POULTRY SKIN
บุษกร ทองใบ
2546
คุณลักษณะทางกายภาพและโครงสร้างภายในของพาสตาข้าวเจ้าที่ได้จากการอัดพองโดยใช้ข้าวพันธุ์ต่าง ๆ
ปิยมาศ มหาบุญญานนท์
2003
Extraction and antioxidant activity of carnosine from native, hybrid native and broiler chicken meats
Bussayarat Maikhunthod
2005
TRANS-RESVERATROL และสารประกอบฟีนอลิกอื่น ๆ ขององุ่นและไวน์ มทส และการเปลี่ยนแปลงระหว่างกระบวนการผลิตไวน์
Woraratphoka Jirayus
2005
Effects of the zingiberaceae spice extracts on growth and morphological changes of foodborne pathogens
Jirawan Oonmetta-aree
2546
การเปลี่ยนแปลงคุณภาพเนื้อปลานิลซึ่งเก็บรักษาภายใต้การปรับเปลี่ยนบรรยากาศ
เนตรนรินทร์ ขุนสูงเนิน
2004
COMPOSITIONAL, STRUCTURAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF KRUEO MA NOY EXTRACTS
Jittra Singthong
2550
ผลของการ annealing ข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสต่างกันต่อโครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพ
เบญจลักษณ์ ศิริบูรณ์
2007
Production of enzyme resistant starch from cassava starch
Worawikunya Kiatponglarp
2550
การดัดแปรแป้งมันสำปะหลังแอมโฟเทอริคที่มีกลุ่มประจุลบแตกต่างกัน
นพภาภรณ์ โพธิ์อ่อนตา
2007
Cross-linking reaction of fish muscle proteins catalyzed by threadfin bream and microbial transglutaminases
Bung-Orn Hemung
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 117 of 117
< previous
Discover
Author
2
Fu Tian
2
Natteewan Udomsil
2
Siriwan Nawong
2
Sornchai Sinsuwan
2
Worawikunya Kiatponglarp
1
Arthit Jatupornpongchai
1
Astri Suryani Prawulanari
1
Atchara Dongdang
1
Awanwee Petchkongkaew
1
Bung-Orn Hemung
.
next >
Subject
6
เอนไซม์
5
Antioxidant activity
5
Fish sauce
5
Plant extracts
4
Extracts
4
Protein
4
แบคทีเรียกรดแล็กติก
3
Cassava pulp
3
Enzymes
3
Lactic acid
.
next >
Date issued
41
2500 - 2564
76
2003 - 2099
Has File(s)
117
true