Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6842Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | จิตมนัส นิกาจิ๊ | - |
| dc.date.accessioned | 2017-09-20T07:47:45Z | - |
| dc.date.available | 2017-09-20T07:47:45Z | - |
| dc.date.issued | 2559 | - |
| dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6842 | - |
| dc.format.extent | 7258194 bytes | - |
| dc.format.extent | 865122 bytes | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.format.mimetype | application/pdf | - |
| dc.language.iso | th | en |
| dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
| dc.subject | ผักกาด | en |
| dc.subject | ผักกาดเขียว--โรค | en |
| dc.subject | โรคเน่าเละ | en |
| dc.subject | เชื้อแบคทีเรีย | en |
| dc.title | การพัฒนาสูตรและวิธีการใช้ชีวภัณฑ์เชื้อแบคทีเรีย Bacillus subtilis เพื่อควบคุมโรคเน่าเละของผักกาดเขียวปลี | en |
| dc.title.alternative | Development of formulation and application of Bacillus subtilis for controlling soft rot disease of Chinese mustard | en |
| dc.type | Thesis | en |
| dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
| dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
| dc.degree.discipline | พืชศาสตร์ | - |
| dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
| Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 844.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
| Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.