Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6842
Title: การพัฒนาสูตรและวิธีการใช้ชีวภัณฑ์เชื้อแบคทีเรีย Bacillus subtilis เพื่อควบคุมโรคเน่าเละของผักกาดเขียวปลี
Other Titles: Development of formulation and application of Bacillus subtilis for controlling soft rot disease of Chinese mustard
Authors: จิตมนัส นิกาจิ๊
Keywords: ผักกาด;ผักกาดเขียว--โรค;โรคเน่าเละ;เชื้อแบคทีเรีย
Issue Date: 2559
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6842
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ844.85 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม7.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.