Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6842
Title: | การพัฒนาสูตรและวิธีการใช้ชีวภัณฑ์เชื้อแบคทีเรีย Bacillus subtilis เพื่อควบคุมโรคเน่าเละของผักกาดเขียวปลี |
Other Titles: | Development of formulation and application of Bacillus subtilis for controlling soft rot disease of Chinese mustard |
Authors: | จิตมนัส นิกาจิ๊ |
Keywords: | ผักกาด;ผักกาดเขียว--โรค;โรคเน่าเละ;เชื้อแบคทีเรีย |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | สาขาวิชาเทคโนโลยีการผลิตพืช สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
URI: | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6842 |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 844.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 7.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.