Please use this identifier to cite or link to this item:
http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6837
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปริยดา สิทธิศาสตร์ | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-20T07:45:42Z | - |
dc.date.available | 2017-09-20T07:45:42Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6837 | - |
dc.format.extent | 5861939 bytes | - |
dc.format.extent | 811930 bytes | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | th | en |
dc.publisher | สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | en |
dc.subject | สารลดแรงตึงผิว | en |
dc.subject | สารลดแรงตึงผิวชีวภาพ | en |
dc.subject | เชอร์รี่--การหมัก | en |
dc.title | ประสิทธิภาพการล้างของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว (Prunus cerasus L.) เพื่อลดไดเมโธเอท ตะกั่ว Sclerotium rolfsii ปนเปื้อนในข่า (Alpinia galanga (L.) Wild.) | en |
dc.title.alternative | Washing effectiveness of biosurfactant from sour cherry (Prunus cerasus L.) for reducing dimethoate, lead, Sclerotium rolfsii contaminated in galangal (Alpinia galanga (L.) Wild.) | en |
dc.type | Thesis | en |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | - |
dc.degree.level | ปริญญาโท | - |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.degree.grantor | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี | - |
Appears in Collections: | วิทยานิพนธ์ (Thesis) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract.pdf | บทคัดย่อ | 792.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Fulltext.pdf | เอกสารฉบับเต็ม | 5.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.