Please use this identifier to cite or link to this item: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6837
Title: ประสิทธิภาพการล้างของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว (Prunus cerasus L.) เพื่อลดไดเมโธเอท ตะกั่ว Sclerotium rolfsii ปนเปื้อนในข่า (Alpinia galanga (L.) Wild.)
Other Titles: Washing effectiveness of biosurfactant from sour cherry (Prunus cerasus L.) for reducing dimethoate, lead, Sclerotium rolfsii contaminated in galangal (Alpinia galanga (L.) Wild.)
Authors: ปริยดา สิทธิศาสตร์
Keywords: สารลดแรงตึงผิว;สารลดแรงตึงผิวชีวภาพ;เชอร์รี่--การหมัก
Issue Date: 2558
Publisher: สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
URI: http://sutir.sut.ac.th:8080/jspui/handle/123456789/6837
Appears in Collections:วิทยานิพนธ์ (Thesis)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Abstract.pdfบทคัดย่อ792.9 kBAdobe PDFView/Open
Fulltext.pdfเอกสารฉบับเต็ม5.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in SUTIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.