Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 117 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Concentration of Pineapple Juices using Osmotic EvaporationChularat Hongvaleerat
2007Reduction of mycotoxin contamination level by bacillus spp. isolated from Thai fermented soybean product (Thua-NAO)Awanwee Petchkongkaew
2004Characteristics of endogenous proteinases in indian anchovy (Stolephorus spp.)Patcharin Siringan
2004COMPOSITIONAL, STRUCTURAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF KRUEO MA NOY EXTRACTSJittra Singthong
2548EFFECT OF SANITIZING AGENTS AND NISIN ON BIOLUMINESCENT Salmonella typhimurium ATTACHED ON POULTRY SKINบุษกร ทองใบ
2006Production and characterization of proteinases from moderately halophilic virgibacillus strains isolated from fish sauce fermentationSornchai Sinsuwan
2546ผลของการเติมรำ ข้าวดิบและรำ ข้าวที่ใช้ด่างต่อลักษณะทางกายปทุมพร โสตถิรัตนพันธุ์
2007Cross-linking reaction of fish muscle proteins catalyzed by threadfin bream and microbial transglutaminasesBung-Orn Hemung
2550การดัดแปรแป้งมันสำปะหลังแอมโฟเทอริคที่มีกลุ่มประจุลบแตกต่างกันนพภาภรณ์ โพธิ์อ่อนตา
2550ผลของการ annealing ข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสต่างกันต่อโครงสร้างและคุณสมบัติทางเคมีกายภาพเบญจลักษณ์ ศิริบูรณ์