Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Forms
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
วิทยานิพนธ์ (Thesis)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 81-90 of 118 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
...
6
7
8
9
10
11
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2554
ความสัมพันธ์ระหว่างการเปลี่ยนแปลงคุณภาพกับอัตราการหายใจของผักสลัดตัดแต่งพร้อมบริโภคภายใต้สภาวะการเก็บรักษาด้วยบรรจุภัณฑ์ปรับแต่งบรรยากาศ
สิริลักษณ์ แสวงผล
2554
การปรับปรุงและการเกิดปฏิสัมพันธ์ของกลิ่นรสในไอศกรีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย : กรณีศึกษาใบเตยหอมและตะไคร้
สิรินาฏ เนติศรี
2013
Composition, stability and bioactivity of anthocyanins and phenolic compounds from thai dark purple rice
Rassarin Chatthongpisut
2013
Antioxidant and antimicrobial activities of thai culinary herbs and spices and application in comminuted meat products
Kanok-on Nugboon
2014
Phytochemical profile and Bioactivities of Echinocactus grusonii extract
Nipha Chaichatoenaudomrung
2557
การดัดแปรพื้นผิวของเม็ดสตาร์ชมันสำปะหลังต่อการเกิดเดกซ์ทรินต้านทานการย่อย
เกวลี พร้อมพิพัฒนพร
2014
Production of angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory peptides derived from Thai panga skin
Manatsawee Khuntasom
2014
Alpha-amylase inhibition activity of white kidney bean (phaseolus vulgaris) extract
Jutarat Manatwiyangkool
2014
Molecular-based techniques for quantification of starter cultures and monitoring of microbial profiles and their roles in fish sauce fermentation
Natteewan Udomsil
2014
Self-assembly and crystallization of debranched rice starches in relation to enzyme digestibility
Worawikunya Kiatponglarp
Discover
Author
2
Fu Tian
2
Natteewan Udomsil
2
Siriwan Nawong
2
Sornchai Sinsuwan
2
Worawikunya Kiatponglarp
1
Arthit Jatupornpongchai
1
Astri Suryani Prawulanari
1
Atchara Dongdang
1
Awanwee Petchkongkaew
1
Bung-Orn Hemung
.
next >
Subject
6
เอนไซม์
5
Antioxidant activity
5
Fish sauce
5
Plant extracts
4
Extracts
4
Peptides
4
Protein
4
แบคทีเรียกรดแล็กติก
3
Cassava pulp
3
Enzymes
.
next >
Date issued
41
2500 - 2564
77
2003 - 2099