Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 117 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Effect of freeze drying on the stability of starter culture (Bacillus subtilis SB-MYP-1) preserved with soybean flour as a cryoprotectantThitikorn Mahidsanan
2013Chemical and antioxidant properties of arabinoxylan hydrolysates from rice branPrachit Yuwang
2559ผลของการดัดแปรพื้นผิวและการฉายรังสีซินโครตรอนต่อคุณสมบัติของสตาร์ชซิเตรทต้านทานผ่องพรรณี นนทมาค
2016Bioactive peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion of cooked chicken meatPapungkorn Sangsawad
2016Heat adaptation and microencapsulation of Lactobacillus sp. strain 3C2-10 isolated from cassava pulpsJinjutar Kunnathep
2016Effect of enzymatic and physical modification of cassava starch on the formation of slowly digestible starch and resistant starch and their physical and functional propertiesSureeporn Boonna
2560ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ตวัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก
2017Rheology and microstructure of laboratory scale models of fat, oil, and grease (fog) deposits prepared from different lipid and calcium sourcesDel Mundo Dann Marie
2017Anti-cancer properties of Lactobacillus Sp. Isolated from cassava pulpSadudee Sengsaengthong
2018Production of crude extract and maltodextrin from sweet cassava and its effect on long endurance exerciseKakanang Posridee