Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 118 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2554ความสัมพันธ์ระหว่างการเปลี่ยนแปลงคุณภาพกับอัตราการหายใจของผักสลัดตัดแต่งพร้อมบริโภคภายใต้สภาวะการเก็บรักษาด้วยบรรจุภัณฑ์ปรับแต่งบรรยากาศสิริลักษณ์ แสวงผล
2554การปรับปรุงและการเกิดปฏิสัมพันธ์ของกลิ่นรสในไอศกรีมที่มีโปรตีนและน้ำมันจากถั่วเหลืองด้วยสมุนไพรไทย : กรณีศึกษาใบเตยหอมและตะไคร้สิรินาฏ เนติศรี
2013Composition, stability and bioactivity of anthocyanins and phenolic compounds from thai dark purple riceRassarin Chatthongpisut
2013Antioxidant and antimicrobial activities of thai culinary herbs and spices and application in comminuted meat productsKanok-on Nugboon
2014Phytochemical profile and Bioactivities of Echinocactus grusonii extractNipha Chaichatoenaudomrung
2557การดัดแปรพื้นผิวของเม็ดสตาร์ชมันสำปะหลังต่อการเกิดเดกซ์ทรินต้านทานการย่อยเกวลี พร้อมพิพัฒนพร
2014Production of angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory peptides derived from Thai panga skinManatsawee Khuntasom
2014Alpha-amylase inhibition activity of white kidney bean (phaseolus vulgaris) extractJutarat Manatwiyangkool
2014Molecular-based techniques for quantification of starter cultures and monitoring of microbial profiles and their roles in fish sauce fermentationNatteewan Udomsil
2014Self-assembly and crystallization of debranched rice starches in relation to enzyme digestibilityWorawikunya Kiatponglarp