Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Forms
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
วิทยานิพนธ์ (Thesis)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 117 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2556
การผลิตและสมบัติทางชีวภาพของสีผสมอาหารจากเปลือกแก้วมังกรพันธุ์เนื้อผลสีแดง (Hylocercus polyrhizus)
ภชมน พิชญาจิตติพงษ์
2013
Characterization and utilization of proteinase inhibitor in sarcoplasmic fraction from tropical fish muscle
Siriphon Siriangkanakun
2556
ชีวภาพพร้อมใช้และการนำไปใช้ทางชีวภาพของสารสกัดรางจืด
ทัศนีวรรณ สีสัน
2013
Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentation
Sornchai Sinsuwan
2557
การเปรียบเทียบคุณสมบัติทางเคมีและชีวภาพของสารสกัดจากถั่วเหลืองและถั่วเหลืองหมัก
วรวลัญช์ สำรวล
2013
Bacteriocine from lactic acid bacteria ioslated from fermented fish products
Nootjaree Sonsa-ard
2556
ผลของสารสกัดรางจืดต่อเอนไซม์กลูต้าไทโอนเอสทรานฟอเรสในตับหนูและความเสถียรต่อความร้อนของกลุ่มสารพฤษเคมี
อาภาภรณ์ ผิวอ่อนดี
2556
ศักยภาพของประเภทของแป้งต้านทานในการกระตุ้นการเจริญของแบคทีเรียในลำไส้
ชาลินี ทนันชัย
2005
Trans-resveratrol and other phenolic compounds of some sut grapes and wines and their changes during vinification process
จิรายุส วรรัตน์โภคา
2553
การเก็บรักษาและการใช้ความร้อนชั้นชั้นต่อสมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวและแป้งข้าว
นราพร ดาลัย
Discover
Author
2
Fu Tian
2
Natteewan Udomsil
2
Siriwan Nawong
2
Sornchai Sinsuwan
2
Worawikunya Kiatponglarp
1
Arthit Jatupornpongchai
1
Astri Suryani Prawulanari
1
Atchara Dongdang
1
Awanwee Petchkongkaew
1
Bung-Orn Hemung
.
next >
Subject
6
เอนไซม์
5
Antioxidant activity
5
Fish sauce
5
Plant extracts
4
Extracts
4
Protein
4
แบคทีเรียกรดแล็กติก
3
Cassava pulp
3
Enzymes
3
Lactic acid
.
next >
Date issued
41
2500 - 2564
76
2003 - 2099