Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 117 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2556การผลิตและสมบัติทางชีวภาพของสีผสมอาหารจากเปลือกแก้วมังกรพันธุ์เนื้อผลสีแดง (Hylocercus polyrhizus)ภชมน พิชญาจิตติพงษ์
2013Characterization and utilization of proteinase inhibitor in sarcoplasmic fraction from tropical fish muscleSiriphon Siriangkanakun
2556ชีวภาพพร้อมใช้และการนำไปใช้ทางชีวภาพของสารสกัดรางจืดทัศนีวรรณ สีสัน
2013Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentationSornchai Sinsuwan
2557การเปรียบเทียบคุณสมบัติทางเคมีและชีวภาพของสารสกัดจากถั่วเหลืองและถั่วเหลืองหมักวรวลัญช์ สำรวล
2013Bacteriocine from lactic acid bacteria ioslated from fermented fish productsNootjaree Sonsa-ard
2556ผลของสารสกัดรางจืดต่อเอนไซม์กลูต้าไทโอนเอสทรานฟอเรสในตับหนูและความเสถียรต่อความร้อนของกลุ่มสารพฤษเคมีอาภาภรณ์ ผิวอ่อนดี
2556ศักยภาพของประเภทของแป้งต้านทานในการกระตุ้นการเจริญของแบคทีเรียในลำไส้ชาลินี ทนันชัย
2005Trans-resveratrol and other phenolic compounds of some sut grapes and wines and their changes during vinification processจิรายุส วรรัตน์โภคา
2553การเก็บรักษาและการใช้ความร้อนชั้นชั้นต่อสมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวและแป้งข้าวนราพร ดาลัย