Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 118 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2555การศึกษาความเป็นพิษกึ่งระยะยาวของสารสกัดรางจืดในหนูขาวคคนางค์ โพศรีดี
2555ข้าวขึ้นรูปด้วยกระบวนการเอกซ์ทรูชันสุนทรี เจริญพร
2012Role of VIRGIBACILLUS SP. SK37 and its proteinase on odor-active compounds of fish sauce under reduced salt content and antioxidant pertidesNawaporn Lapsongphom
2005Effects of the zingiberaceae spice extracts on growth and morphological changes of foodborne pathogensJirawan Oonmetta-aree
2553คุณสมบัติเชิงหน้าที่ของสารทดแทนไขมันจากแป้งดัดแปรในมายองเนสสูตรไขมันต่ำกัลยา ขันธรัตน์
2554การศึกษาคุณลักษณะของเอนไซม์ย่อยสลายไฟบรินและโปรตีนจากแบคทีเรียชอบเกลือปานกลาง Virgibacillus sp. SK1-3-7ที่คัดแยกได้จากกระบวนการหมักน้ำปลาอังควิภา มนตรีวงษ์
2006Production of bacteriocins by lactococcus lactis TISTR 1401 and application in pork meatballsSaroj Gosaarak
2013Production and characterization of Antioxidant peptides derived from Enzymatic hydrolysis of Surimi wastesChompoonuch Wiriyaphan
2007Influence of storage conditions on moisture sorption isotherm, lipid oxidaiton and off-odor evaluation of dry food modelsPiyaporn Neamsungnoen
2013Extraction and characterization of protein from tea seed (camellia oleifera able) mealFu Tian