Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 117 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Physico-chemical properties and angiotensin 1 converting enzyme inhibitory peptides of collagen prepared from tilapia(Oreochromis niloticus)and hybrid catfish(clarias macrocephalusxC.gariepinus)skinPornpimol Sungperm
2015Extraction of dietary fiber from cassava pulp and assessment of their mercury bioaccessibilityinhibition and intestinal uptake from fish using an in vitrodigestion/caco-2 modelNatta Kachenpukdee
2015Structural and digestion properties of soluble-slowly digestible and resistant maltodextrin from Cassava starch by Enzymativ modificationWaraporn Sorndech
2558ปฏิสัมพันธ์ของโปรตีนนมโพลีแซคคาไรด์ และสารเพิ่มความคงตัวทางการค้าในการพัฒนาพุดดิ้งข้าวหอมมะลิสุนันทา ประจำ
2015Extraction and bioactivities of Thai basil (Ocimum bsilicum L.)Panita Prasongdee
2016The production of low lactose milk and ice cream using enzyme technologyNumphon Thaiwong
2015Isolation and selection of potential probiotic lactic acid bacteria from cassava pulp for cholesterol lowering propertySiriwan Nawong
2015Angiotensin i-converting enzyme (ACE) inhibitory activity and immunomodulating activity of protein hydrolysates produced by virgibacillus halodenitrificans sk1-3-7 proteinasesTidarat Toopcham
2554ผลของการใช้สารรีดิวซิงซ์ต่อคุณลักษณะทางเคมีกายภาพและเนื้อสัมผัสของข้าวเก่าทานตะวัน ถนอมพลกรัง
2013Pre-and post-harvest changes of inulin in jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus Linn.) tubersSukanya Maicaurkaew