Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Suranaree University of Technology
Search
Search:
All of DSpace
Institutes
Institute of Agricultural Technology
School of Food Technology
วิทยานิพนธ์ (Thesis)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 117 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2558
ประสิทธิภาพการล้างของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว (Prunus cerasus L.) เพื่อลดไดเมโธเอท ตะกั่ว Sclerotium rolfsii ปนเปื้อนในข่า (Alpinia galanga (L.) Wild.)
ปริยดา สิทธิศาสตร์
2013
Chemical and antioxidant properties of arabinoxylan hydrolysates from rice bran
Prachit Yuwang
2016
Effect of enzymatic and physical modification of cassava starch on the formation of slowly digestible starch and resistant starch and their physical and functional properties
Sureeporn Boonna
2560
ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ต
วัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก
2017
Rheology and microstructure of laboratory scale models of fat, oil, and grease (fog) deposits prepared from different lipid and calcium sources
Del Mundo Dann Marie
2016
Bioactive peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion of cooked chicken meat
Papungkorn Sangsawad
2016
Heat adaptation and microencapsulation of Lactobacillus sp. strain 3C2-10 isolated from cassava pulps
Jinjutar Kunnathep
2017
Anti-cancer properties of Lactobacillus Sp. Isolated from cassava pulp
Sadudee Sengsaengthong
2017
Effect of protein and fibers on digestibility of extruded reformed rice
Kuenchan Na Nakorn
2555
ผลของปริมาณอะมิโลสและโครงสร้างอะมิโลเพคตินในสตาร์ชข้าวพันธุ์ต่างๆ ต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของเอนไซม์ชนิดที่3
อริญา ลาภโคกสูง
Discover
Author
2
Fu Tian
2
Natteewan Udomsil
2
Siriwan Nawong
2
Sornchai Sinsuwan
2
Worawikunya Kiatponglarp
1
Arthit Jatupornpongchai
1
Astri Suryani Prawulanari
1
Atchara Dongdang
1
Awanwee Petchkongkaew
1
Bung-Orn Hemung
.
next >
Subject
6
เอนไซม์
5
Antioxidant activity
5
Fish sauce
5
Plant extracts
4
Extracts
4
Protein
4
แบคทีเรียกรดแล็กติก
3
Cassava pulp
3
Enzymes
3
Lactic acid
.
next >
Date issued
41
2500 - 2564
76
2003 - 2099