Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 117 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2558ประสิทธิภาพการล้างของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพจากการหมักผลเชอร์รี่เปรี้ยว (Prunus cerasus L.) เพื่อลดไดเมโธเอท ตะกั่ว Sclerotium rolfsii ปนเปื้อนในข่า (Alpinia galanga (L.) Wild.)ปริยดา สิทธิศาสตร์
2013Chemical and antioxidant properties of arabinoxylan hydrolysates from rice branPrachit Yuwang
2016Effect of enzymatic and physical modification of cassava starch on the formation of slowly digestible starch and resistant starch and their physical and functional propertiesSureeporn Boonna
2560ผลของปริมาณไขมันและชนิดของพรีไบโอติก (GOS และ FOS) ต่อการเหลือรอดของ Bifidobacterium longum และคุณภาพของไอศกรีมโยเกิร์ตวัชราภรณ์ ทุมเมืองปัก
2017Rheology and microstructure of laboratory scale models of fat, oil, and grease (fog) deposits prepared from different lipid and calcium sourcesDel Mundo Dann Marie
2016Bioactive peptides derived from in vitro gastrointestinal digestion of cooked chicken meatPapungkorn Sangsawad
2016Heat adaptation and microencapsulation of Lactobacillus sp. strain 3C2-10 isolated from cassava pulpsJinjutar Kunnathep
2017Anti-cancer properties of Lactobacillus Sp. Isolated from cassava pulpSadudee Sengsaengthong
2017Effect of protein and fibers on digestibility of extruded reformed riceKuenchan Na Nakorn
2555ผลของปริมาณอะมิโลสและโครงสร้างอะมิโลเพคตินในสตาร์ชข้าวพันธุ์ต่างๆ ต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของเอนไซม์ชนิดที่3อริญา ลาภโคกสูง