Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 117 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2552ผลของสภาวะการบ่มและวิธีการแยกน้ำต่อการเกิดแป้งทนต่อการย่อยของแป้งข้าวสุรีย์พร บุญนา
2552การพัฒนาระบบการผลิต conjugated linoleic acid (CLA) ต้นแบบด้วยแบคทีเรียกรดแล็กติกอ้อยนภา แซ่ลิ้ม
2546คุณลักษณะทางกายภาพและโครงสร้างภายในของพาสตาข้าวเจ้าที่ได้จากการอัดพองโดยใช้ข้าวพันธุ์ต่าง ๆปิยมาศ มหาบุญญานนท์
2553การเก็บรักษาและการใช้ความร้อนชั้นชั้นต่อสมบัติทางเคมีและกายภาพของข้าวและแป้งข้าวนราพร ดาลัย
2555การศึกษาความเป็นพิษกึ่งระยะยาวของสารสกัดรางจืดในหนูขาวคคนางค์ โพศรีดี
2012Role of VIRGIBACILLUS SP. SK37 and its proteinase on odor-active compounds of fish sauce under reduced salt content and antioxidant pertidesNawaporn Lapsongphom
2005Effects of the zingiberaceae spice extracts on growth and morphological changes of foodborne pathogensJirawan Oonmetta-aree
2010Characterization of proteinases, proteinase genes, and genome of virgibacillus sp. SK37 isolated from thai fish sauceEkkarat Phrommao
2005Trans-resveratrol and other phenolic compounds of some sut grapes and wines and their changes during vinification processจิรายุส วรรัตน์โภคา
2554ความสัมพันธ์ระหว่างการเปลี่ยนแปลงคุณภาพกับอัตราการหายใจของผักสลัดตัดแต่งพร้อมบริโภคภายใต้สภาวะการเก็บรักษาด้วยบรรจุภัณฑ์ปรับแต่งบรรยากาศสิริลักษณ์ แสวงผล